Totaal bekeken: 73873 (Deze maand: 574) Gemaakt 25-01-2019 (Gewijzigd: 16-01-2024) More information about escort agency

House of Stars

Over Ons

Yvonne's House of Stars is een uniek privehuis in Eindhoven.
 
Karin (eigenaresse) was Huize Yvonne begonnen in 1983 in de Prins Hendrikstraat. Na wat omzwervingen vanwege het -toen nog geldende-gedoogdbeleid, is ze met haar gemoedelijke en luxe privéhuis Yvonne terecht gekomen op het huidige adres Hofstraat 87  Eindhoven, waar u gegarandeerd de beste sex krijgt van alle privehuizen in Eindhoven!
 
Voor deze locatie is destijds gekozen vanwege de uiterst discrete ligging aan het spoor, zonder buren & overburen.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Ons witte huisje is geen seks club,maar een discreet privéhuis omgeven door 'n hele hoge heg, zodat u altijd buiten het zicht van eventuele passsanten staat als u aanbelt.
We hebben 2 entrees, als u voor de rechterdeur kiest, loopt u een gang in waar u ongezien aan kunt bellen.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


'n vriendelijke gastvrouw doet voor u open open en begeleidt u naar een discrete kamer waar de dames zich vrijblijvend aan u voor kunnen stellen. De gastvrouw kan u eventueel informeren welke dames het beste passen bij uw wensen en voorkeuren. U kunt dan vrijblijvend uw wensen met de dame van uw keuze bespreken en haar tarieven. (niet al de dames hanteren exact dezelfde prijzen)


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Besluit u met de dame naar de kamer te gaan dan kunt u haar zelf voor haar diensten betalen. Is uw keuze er niet bij? Geen enkel probleem, we zien u graag een andere keer terug! Een frisdrankje of kopje koffie krijgt u van het huis aangeboden. Dus tot ziens op de hofstraat in Eindhoven bij yvonnes house of stars !