Totaal bekeken: 45213 (Deze maand: 218) Gemaakt 12-03-2019 (Gewijzigd: 12-01-2024)

Estelle

EtniciteitEuropees
NationaliteitNederlands
GeslachtVrouw
Leeftijd25
Lengte172 cm (5'8" ft)
Gewicht59 kg (130.07 lb)
HaarBruin
OgenBruin
BorstenD
TatoeagesNee
PiercingsNee
Taal: Nederlands  Dutch Dutch Dutch Dutch Dutch
  Engels English English English English English
Privé Ontvangst    Outcall: Hotel en Huis bezoek
Sexuele orientatie: Biseksueel 
Afspreken met: Beschikbaar voor mannen  Beschikbaar voor mannen   
Beschikbaar voor koppels  Beschikbaar voor koppels    2+  2+   
Ik ben Fetisj
Over mezelf
Estelle is een klasse apart… met een zelfverzekerde tred komt ze naar me toelopen. Met haar priemende helderblauwe ogen kijkt ze me aan. Estelle belichaamt pure elegantie en finesse en heeft absoluut klasse. Ze is werkelijk een zeer knappe dame met een prachtig lichaam. Estelle is een internationaal model met diverse bekende publicaties op haar naam staan.

Estelle is een typische nuchtere Hollandse dame, maar daarnaast belichaamt deze dame pure sensualiteit. Ook in haar dagelijkse leven is ze hier mee bezig en helpt ze mensen dichter met hun eigen sensualiteit in contact te komen. Wie een authentieke tantra massage wil ervaren, is bij Estelle op de juiste plek. Ze is een gecertificeerd massage therapeute en weet precies welke plekken ze op uw lichaam moet beroeren om u naar ongekende hoogtes te brengen. Daarnaast werkt Estelle als model en heeft ze dankzij haar werk al veel mooie plekken op de wereld mogen zien. 

Estelle is een avontuurlijke dame en de perfecte combinatie tussen warm, liefdevol en zacht alsmede vurig en wild. Ze laat je tijdens een date graag kennismaken met haar veelzijdigheid en haar natuurlijke vermogen om het mooie in ieder mens te omarmen. Tijdens een dinner date, een event of een weekendje weg, zal Estelle er dan ook voor zorgen dat je schittert met haar aan je zijde.

Contact informatie
Basis stad:Amsterdam 

Schrijf recensie View Estelle reviews
Wees de eerste die een recensie schrijft