Totaal bekeken: 6309 (Deze maand: 4) Gemaakt 17-09-2019 (Gewijzigd: 18-03-2024)

Nienke

Slanke, lange blondine
Escort girl from Nederland -  Nienke, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EtniciteitEuropees
NationaliteitNederlands
GeslachtVrouw
Leeftijd27
HaarBlond
OgenBlauw
BorstenB
TatoeagesNee
PiercingsNee
Taal: Nederlands 
  Engels
Privé Ontvangst    Privé Ontvangst: Club / studio
Sexuele orientatie: Hetero 
Afspreken met: Beschikbaar voor mannen  Beschikbaar voor mannen   
Over mezelf

!! Tot onze grote spijt heeft ook Carpe Diem haar deuren moeten sluiten i.v.m. de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. We wensen alle betrokken veel sterkte en hopen u snel, en in goede gezondheid, over enkele weken weer te mogen ontvangen in onze salon !!
--


Nienke is een superslanke, lange Nederlandse begin dertiger, met een prachtig figuurtje, mooie blauwe ogen en lange blonde lokken.

Deze 'natural beauty' hoeft weinig te doen om de mannen op haar massage tafel in de stemming te brengen. Een prachtige verschijning is ze. Toch maakt ze er maar al te graag telkens iets speciaals van. De structuur en strakke discipline van haar opleiding heeft deze pientere dame ingeruild voor een wat vrijer bestaan waar ze volop van geniet!

Verleidelijk, speels, lief en een tikkeltje ondeugend weet Nienke je keer op keer te masseren alsof het je eerste keer is.

"Het begint al met een goede entree, een sexy outfit... dan begint het spelletje, plagen, spelen, uitdagen... je helemaal gek maken en dan...! Heerlijk! Kom je eens kennis maken?"



Contact informatie
Basis stad:Oss 

Schrijf recensie View Nienke reviews
Wees de eerste die een recensie schrijft