Totaal bekeken: 4234 (Deze maand: 22) Gemaakt 17-09-2019 (Gewijzigd: 18-03-2024)

Pamela

Zuid-Amerikaans temperament
Escort girl from Nederland -  Pamela, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EtniciteitLatina
GeslachtVrouw
HaarZwart
OgenBruin
BorstenD
TatoeagesNee
PiercingsNee
Taal:  
Privé Ontvangst    Privé Ontvangst: Club / studio
Sexuele orientatie: Hetero 
Afspreken met: Beschikbaar voor mannen  Beschikbaar voor mannen   
Over mezelf

!! Tot onze grote spijt heeft ook Carpe Diem haar deuren moeten sluiten i.v.m. de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. We wensen alle betrokken veel sterkte en hopen u snel, en in goede gezondheid, over enkele weken weer te mogen ontvangen in onze salon !!
--

Pamela is een mooie dame met Zuid-Amerikaanse roots. Met een heerlijk slank lichaam, 1.60m lang en een gulle cup D weet zij menig mannenhart tekeer doen gaan.

Deze sensuele temperamentvolle dame weet precies wat ze wil. Het leven is te kort voor saaiheid en al helemaal voor preutsheid. Deze Zuid-Amerikaanse gaat altijd all-in en geniet van intiem één-op-één contact. Ze draait al wat jaartjes mee. En dat merk je! Als geen ander weet zij de gevoeligste plekjes te vinden en u binnen no-time om haar vinger te winden. Neem van ons aan dat u met deze dame een body-to-body massage wilt beleven...Als een broeierige, zwoele zomernacht... vol spanning, passie en de belofte van vuurwerk... Pamela doet haar afkomst eer aan en maakt van elke dag een sexy feestje!

"Huid-op-huid contact, het juiste ritme zoeken en de spanning langzaam opvoeren... de kunst van de verleiding is het mooiste spel dat er is en gaat nooit vervelen... Kom je kennismaken?"



Contact informatie
Basis stad:Boxtel 

Schrijf recensie View Pamela reviews
Wees de eerste die een recensie schrijft