Escorts
Category:

Diari Naziha Cheng Omar - How it all started.

Uncategorized
2016-06-30

Diari Naziha Cheng Omar.
How it all started

Hi, im Naziha Cheng Omar, please, call me jiha . . the only daughter to a Mr Omar Ramli and Vivian Cheng Abdullah. Yep, papa is malay and mama is Chinese. Lahir tahun 1997 di KL, sekitar kawasan Dutamas, and yep . . i still live there today. Papa runs an advertisement company based in Dubai, and mama was a stewardess for SIA. When I was 9 years old, mama and papa bercerai … papa masih dengan urusan kerja macam biasa, mama converted to agama asal, remarried and migrated to Adelaide. This is when my life got interesting …
Lepas bercerai, papa pindah dari unit kondo di Duta Ria to a terrace block in Mesra (pretty much across the road from one another). Jiha stay dengan papa since dia tak nak Jiha ikot mama convert agama, at least not until I’m 18 and get to choose for myself la, but then again . . papa is hardly at home. Lucky for us, papa ada 4 orang partner yang setia  yang handle urusan company dari opis kat sini, which is di tingkat bawah rumah kami. So, dorang ni la yang literally took turns to look after Jiha bila papa is away.

call girl athens 

   In short, dorang ni la yang besarkan Jiha. Naturally salah sorang akan bermalam kat sini untuk uruskan keperluan Jiha . . u know, makan, sekolah, even bersiar-siar.
So yeah . . even Jiha already 9 tahun masa tu, layanan dorang macam Jiha masih baby sangat lagi . . to the extend mandi pon dorang yang mandikan, malah cebok pon dorang yang cebokkan. I guess pasal masa tu muda sangat lagi, before long Jiha da tak rasa kekok dengan semua tu, malah da macam jadi kebiasaan pulak. They went from gosokkan badan Jiha to mandi sama-sama after a few bath je, so yeah . . Jiha da familiar berbogel dengan lelaki dewasa since umo 9 lagi.
Jiha performed my 1st blowjob dan handjob masa umo 10. One of the uncle yang kepala agak lucah sikit selalu hit Jiha dengan lawak blue dia, and i kinda enjoyed it, sampai satu tahap dia pikir Jiha da ready untuk di dedahkan dengan dunia seksualiti .

escorts girls 

  . and he was right, i was kinda ready, i enjoyed the subject and kinda got ‘addicted’ to it. So dia mula tutor how things are done, why things are done, pastu tunjuk video and eventually buat praktikal. Call me a liar, but since i was 10 i already enjoyed giving handjobs and blowjobs. So almost every night Jiha dapat praktis those skills with different adult, but none of them pernah usik cipap Jiha … errr, i mean Fuck . . none of them pernah fuck Jiha, usik cipap tu memang selalu la, tipu la kalo dorang tak usik kan. I’m saying i did almost everything with them but i didn’t lose my virginity to any one of them. In fact i didn’t lose my virginity sampai i was 12.
Fashion wise . . pretty much uncle-uncle yang decide apa and macam mana Jiha dress. I dare say dorang suka groom Jiha to look seksi, rugged and modern la. So yeah . .

Escort Greece Independent Athens 

   no baju kurung or jubah2 . Masa kat sekolah je pakai uniform baju kurung siap tudung bagai, bila kat rumah mostly shorts and hanging T or singlet je. Dorang kalo boleh nak Jiha telanjang je bila kat rumah tu . . haha, jokes. Masa kat luar rumah, dorang sepakat yang Jiha patut pakai something yang bila orang tengok dorang akan tengok lagi. And yes i enjoyed that kinda attention, and surprisingly, papa Jiha sangat approved dengan pilihan dorang. So yeah . . i dress to seduce 
Masa darjah 6, ada sorang cikgu yang bagi perhatian spesel kat Jiha . . Cikgu Megat. Dia cikgu Jasmani Jiha . . suka senyum kat Jiha, kalau nampak dari jauh dia lambai2, and bila dia cakap kat Jiha lembut je, dia cakap perlahan dan rapat muka.

athens ladies reviews 

   Kalau ingat2 balik, ada satu insiden masa awal tahun darjah 6, Jiha terlupa nak bawak attire untuk kelas dia, so lepas dia tunjuk kat student lain apa nak buat, dia suruh Jiha ikut pergi bilik Jasmani. Ada tshirt sukan dengan tracksuit untuk jual simpan kat situ. Lepas dia cari and bagi kat Jiha, Jiha boleh teros salin kat situ je depan dia, tak sengaja kot . . Cuma tak rasa macam patut kisah pon. Agaknye dia suka apa yang dia Nampak pasal tu lepas pada tu layan Jiha spesel je  Camna pun memang kitorang start ‘rapat’ sejak ari tu kot. Jiha suka cara dia layan Jiha je, x pikir nak get seksual dengan dia pon, sebab sampai hari tu pon aktiviti seksual Jiha terbatas kat rumah je, takde imaginasi liar dengan orang lain pon.
Sampai la satu hari bila Jiha cramp lepas try-out team olahraga sekolah. Cikgu Megat perasan Jiha jalan tempang2 masa nak balik tu, dia offer nak anta balik. Memang la Jiha tak tolak kan. So masa dalam kereta tu dia pesan suruh sapu minyak panas kat bawah peha yang cramp tu. Jiha cakap takde minyak panas kat rumah. Dia offer nak bawak sebotol bagi kat Jiha besoknye. Sweet sangat 
Him: Nanti da sapu minyak urut2 sikit
Me : Laa cikgu . .

Pornstar Escorts, Female escorts, girlfriend experience, erotic ... 

   Jiha x pandai urut
Him : Hmm, kalau ikot cikgu balik boleh cikgu urutkan, tapi nanti lewat pulak balik rumah, risaupulak parents Jiha
Me : Cikgu nak tolong Jiha ke . . Jiha nak laa . . sakit la cikgu . . xpe pon, papa jiha xde pon.
So sapai rumah dia of coz la xde sape2 kat umah, wife pegi keje balik petang, memang tinggal berdua je dengan wife.
Him : Cikgu nak salin baju dulu, Jiha nak mandi tak, cikgu bagi towel.
Jiha geleng ah, x biasa nak mandi kat rumah dia. x lama pastu dia datang balik bawak sebotol minyak, da siap2 pakai kain pelikat dengan singlet je. Dia bentang tilam kat tengah rumah and suruh Jiha duduk atas tilam tu.
Him : meh sini . . mana yang sakit?
Jiha try lipat seluar tracksuit bawak naik sapai peha, tapi sangkut ketat atas lutut.

ESCORT KUALA LUMPUR : KUALA LUMPUR ESCORTS GIRLS : ESCORTS KL 

  
Him : Londeh je la seluar tu, Jiha x malu kan . . kalau malu cikgu bagi towel
Me : kenapa cikgu cakap jiha x malu pulak?
Him : x ingat eh dulu jiha salin baju ngan seluar depan cikgu, x malu pon kan?
Jiha sengih . . pasal memang x ingat. Lagipun bukan pasal malu nak londeh seluar, cuma panti basah peluh, takut bau.
Me : Underwear jiha peluh la cikgu . . kang bau pulak.
Him : tanggal aje la kalau takut bau . . malu eh nak bogel depan cikgu? Cikgu da biasa tengok taw
Memang la Jiha x malu pon . . da biasa sangat da. Jiha berdiri, tanggal seluar, tanggal underwear, duduk balik.

call girl athens escort girls in rome bdsm escort paris katia escort 

   Perasan jugak la Cikgu Megat teguk liur.
Bila dia mula urut mata dia x lepas tengok cipap Jiha, tapi dia x cakap apa2, and dia x cuba pon nak sentuh cipap jiha, dia tengok je, teguk2 liur. Masa tu la Jiha mula harap dia sentuh cipap Jiha, ada satu perasaan bila tengok dia usya cipap Jiha, bila tengok dia teguk2 liur, Jiha turned on. Jiha nak rasa dia cium cipap Jiha macam uncle selalu buat . . dalam x sedar jiha terusap cipap sendiri.
Him : Jiha stim eh …
Jiha sengih . . angguk.
Him : Cikgu suka la tengok cipap Jiha . . tembam. Syok 
Me : Syok apa cikgu?
Him : xde pape . . cikgu suka tengok je … nak usik takut pulak .

sydney lacroix escort varna kievescortlady athen escort escort girls athens greece 

  . pernah kena usik x?
Jiha x jawap, pasal uncle selalu pesan jangan cerita kat sape2 . . buruk akibat dia.
Him : Jiha x marah kan cikgu tengok cipap jiha?
Jiha geleng.
Me : x marah la . . kan cikgu tolong urut jiha
Masa ni dia rapatkan duduk dia. dia tarik luruskan satu kaki jiha naik atas bahu dia,satu kaki lagi kangkang ke tepi, cipap Jiha kat pangkal peha cikgu, punggung jiha ternaik atas sila cikgu, terasa anu cikgu da keras kat punggung.
Him : kalau cikgu usik cipap, Jiha bagitau kat orang lain x
Jiha geleng lagi, Jiha nak sangat dia usik, Jiha nak rasa orang asing yang bukan uncle usik cipap Jiha sangat masa tu. Perasaan tu asing and lain sangat, dada berdebar kuat.
Him : kalu cikgu cium cipap Jiha , Jiha bagitau orang lain x?
Jiha geleng, x sabar tunggu Cikgu Megat mula.
Him : Kalau cikgu masukkan batang dalam cipap, Jiha suka x?
Me : x tahu . . Jiha x pernah .

Vip Escort Bayan Helen İstanbul 

  .
Takut … tapi ada perasaan nak Cikgu Megat buat semua yang dia nak buat.
Tapi Cikgu Megat berhenti, dia lepaskan kaki Jiha, dia hulur seluar Jiha, dia suruh Jiha pakai seluar. Bila Jiha da pakai seluar, Cikgu Megat tarik Jiha duduk atas riba dia, rangkul bahu Jiha. Cikgu Megat mintak maaf kat Jiha pasal nyaris buat x baik dekat Jiha. Dia rayu sangat2 supaya Jiha x cerita kat orang.
Insiden tu habis macam tu aje, Cikgu Megat hantar Jiha balik . . lepas pada tu layanan dia kat Jiha pon da x sama macam dulu, dia macam takut2 nak layan Jiha and selalu mengelak. Tapi pasal semua tu buatkan Jiha ada crush kat Cikgu Megat.



.